Bingotyper: Forskjell mellom 90 Ball Bingo vs 75 ball bingo


kilde : pixabay.com

Bingo er et spill som spilles og nytes av et stort antall mennesker. Det er et spill med tilfeldig utvalg av tall som holdes i hopperen. Ballene er regulert manuelt eller elektronisk på bingo rom eller online kasinoer https://www.storspiller.com. Hver av disse har et unikt nummer som må matches med tallene som er innskrevet på billettene eller kortene man må ta. Den som fullfører kortet med alle eller de maksimale kamper er vinneren.

Det er to populære variasjoner av dette spillet. En er 75-ball bingo og den andre er 90-ball bingospillet. 75-ball bingospillet spilles i USA, og 90 ball bingo spilles for det meste i Storbritannia og deler av Australia, Asia og Europa.

Hovedforskjellen mellom de to ballbingos er måtene som tallene er arrangert på kortene.

75-ball bingo

I 75-ball bingo er det et enkelt kort for hvert spill med 24 numre. Ordet bingo er skrevet på toppen av kortene og de 5 radene betyr bokstavene til ordet. I denne versjonen har man muligheten til å spille med flere kort, men hver enkelt som er unik kan gjentas flere ganger. Det er 5 rader og 5 kolonner i hvert kort. Spilleren må oppnå forskjellige mønstre i løpet av spillet. Hver gang før et spill begynner, blir mønstrene annonsert av datamaskinen.

90 ball bingo

Versjonen av spillet kalles 90 ball Bingo fordi versjonen spilles med baller nummerert fra 1 til 90

Men i 90-ballspillet må du kjøpe billetter som kommer i striper, med 6 billetter i hver av dem. Et arrangement av tallene fra 1 til 90 gjøres i et rutenett som inneholder 3 rader og 3 kolonner. Hver rad er skrevet med 5 tall og resten av torget må stå tomt. Du vil få 15 tall på hver billett.

90 ball Bingo er enklere enn 75 ball Bingo på grunn av at mønstrene som skal fylles er enklere, men det er relativt mer tidkrevende.