Solitaire kortspill – En oversikt

Solitaire, refererer ofte til singleplayers kortspill med det formål å sortere kortene på en bestemt måte. Selv om det vanligvis er et solospill, er det mulig å spille solitaire samarbeidende eller konkurrerende (rase), med mer enn en spiller.

Dette er fem topp solitaire spill, spilt av millioner av mennesker over hele verden.

· Klondike Solitaire
Det er en klassisk kabalvariant. Klondike er kanskje det mest kjente solitaire spillet i verden, delvis fordi det er inkludert som et gratis spill i store datasystemer. Nesten alle kortspillere kjenner Klondike regler. Husk, ikke alle Klondike spill er oppløselige! Å spille spillet innebærer gjetning, og det er derfor du ikke kan vinne hvert Klondike-spill du spiller.

· Gratis celle kabal
Spillet ble oppfunnet av Paul Alfille, er et svært vanedannende kortspill. FreeCell er svært dyktig og morsomt å spille. Nesten alle Games of FreeCell kan løses med perfekt spill, og det er ganske sjelden å finne FreeCell-avtaler som er uløselige. For noen mennesker gjør det FreeCell et mye mer interessant spill enn andre mer populære solitairevarianter, som Klondike, hvor flaks spiller en stor rolle i å vinne spillet. Med FreeCell, din vinnende avhenger mest på erfaring og dyktighet. Hvis du er ute etter flere kortspill, besøk Maria Casino, en bred samling kortspill er tilgjengelig.

· Pyramid Solitaire
Det er et annet morsomt solitaire kortspill, med en veldig unik pyramideformet åpningstabell. Det er en stor del av flaks involvert og visse teknikker som kan brukes til å øke dine vinnende sjanser betydelig.

· Spider Solitaire
Det er også blant de mest populære solitairevarianter i verden. Det er et spennende spill og må læres som andre solitaire typer. Ved første øyekast ser dette tidkrevende og utfordrende spillet litt for komplisert ut. Men det er ganske enkelt når du får tak i det. Du finner en versjon av Spider som er inkludert i de fleste Microsoft-operativsystemer.

· Golf Solitaire
Det er en utfordrende solitaire variant, som krever god forutsigelse og mye hell! Mens det ikke er mulig å vinne alle golfspill, med nok erfaring og dyktighet, kan du forbedre din sjanse til å vinne. I Golf Solitaire har esser og konger spesielle roller.